Aktuality

13.4. 2014 - Velikonoce Lány

  • PDF
  • Tisk

Aktualizováno Středa, 21 Květen 2014 15:27

 

2.4. 2014 - Jesenicko za odměnu

  • PDF
  • Tisk

 

 

Aktualizováno Středa, 21 Květen 2014 15:25

 

26.3. 2014 - Kurz modelování bonbónu

  • PDF
  • Tisk

26. 3. 2014 - KURZ - MODELOVÁNÍ BONBÓNU

Žáci oboru Cukrář a oboru Potravinářská výroba se v rámci projektu „Inovace ve vzdělávání“ zúčastnili kurzu „Modelování bonbónu“.

Pod odborným vedením viceprezidentky Asociace kuchařů a cukrářů, paní Pavlíny Berzsiové, získali nové znalosti o vlastnostech a zpracování surovin pro výrobu bonbónu a pralinek. Získali dovednosti ve výrobě bonbónu modelovaných a pralinek, které se plní do forem na pralinky různých tvarů. Žáci za tento kurz obdrželi také „Certifikát“. Zvyšování kvalifikace v cukrářském řemesle je pro žáky důležitá při uplatnění na trhu práce.

Aktualizováno Středa, 21 Květen 2014 15:23

 

Mariánská Týnice

  • PDF
  • Tisk

Inovace ve vzdělávání

grantový projekt CZ.1.07/1.1.32/01.0020

Prezentace výrobků oboru Cukrář, Potravinářská výroba a prezentace fiktivní firmy

„Hádej, co to je ?“

v Mariánské Týnici konané 29. 03. 2014

Prezentace školy - zdobení velikonočních vajíček

-  prodej minizákusků

V rámci projektu „Inovace ve vzdělávání“ jsme se dne 29. 03 2014 se zúčastnili „Hádej, co to je ?„ a prodeji velikonočního zboží v Mariánské Týnici. Formou přímého prodeje jsme prezentovali fiktivní firmy. Prezentace byla zaměřena na kulturu prodeje a komunikaci se zákazníky a ukázku zdobení velikonočních vajíček bílkovou glazurou.

Aktualizováno Neděle, 06 Červenec 2014 20:59

 

Den vody

  • PDF
  • Tisk

DEN VODY 27. 3. 2014

CZ.1.07/1.1.06/01.0110

V rámci projektu Den vody  se ISŠ Jesenice zúčastní 27.03. 2014 environmentální akce „K pramenům Javornice“. Účastní se žáci studijních a učebních oborů Sociální činnost, Zahradník, Potravinářská výroba a Zemědělec. Škola tímto rozšiřuje netradiční formy výuky v oblasti environmentální výchovy a u žáků utužuje vztah k přírodě a životnímu prostředí nejen v lokalitě chráněného území.


Program:

07.30 : Sraz účastníků v učebně č.1

Seznámení s trasou, rozdělení do skupin, zadání pracovních listů

Odchod směr Prameny Javornice

Plnění úkolů z pracovních listů na stanovištích

Vyhodnocení aktivit

Předpokládaná doba návratu: do 14,00 hod.

Aktualizováno Čtvrtek, 03 Duben 2014 19:15

 

25.3. 2014 - Tvořivé dílny

  • PDF
  • Tisk

25. 3. 2014 - TVOŘIVÉ DÍLNY

PRACUJEME SPOLEČNĚ SE

ZŠ KNĚŽEVES

Žáci 1. až 5. tříd si pod odborným vedením učitelů odborného výcviku a žáků oboru Cukrář a oboru Potravinářská výroba vyzkoušeli cukrářské řemeslo. Malý cukráři si počínali velice dobře. Nazdobili si dortíky, kde si vyzkoušeli svoji kreativitu a tvořivost. V modelování si procvičili zručnost. Z vytvořených výrobků měli velikou radost. Určitě si také všichni zaslouží jedničku.

Aktualizováno Úterý, 01 Duben 2014 12:21

 

Emil 2014

  • PDF
  • Tisk

AKCE EMIL 2014

Dne 23. března 2014 se žáci naší školy již potřetí zúčastnili charitativní akce Emil, při níž mohou lidé přispět na podporu handicapovaných dětí.

.

Aktualizováno Úterý, 01 Duben 2014 11:39

 

Odborná praxe oboru Sociální činnost

  • PDF
  • Tisk

ODBORNÁ PRAXE ČTVRTÉHO ROČNÍKU STUDIJNÍHO OBORU SOCIÁLNÍ ČINNOST

Fotografie z odborné praxe oboru sociální činnost jsou ze dne

7. února 2014.

Aktualizováno Úterý, 01 Duben 2014 11:33

 

Technika zdobení

  • PDF
  • Tisk

PŘIPRAVILI JSME KURZ

„TECHNIKY DROBNÝCH SMETANOVÝCH DEZERTŮ A VÝROBA OZDOB Z ČOKOLÁDY“

22. 2. 2014 a 3. 1. 2014

V rámci „Inovace ve vzdělávání“ jsme ve spolupráci s Městem Jesenice  připravili zájmově-vzdělávací akce, které jsou určeny všem věkovým kategoriím, i případným zájemcům o studium na ISŠ Jesenice.

Cil projektu: - navázání spolupráce s firmou

- prezentace firmy a cukrářských výrobků

Fotogalerie z kurzu:

Aktualizováno Středa, 12 Březen 2014 20:24

 

Tvořivé dílny

  • PDF
  • Tisk

TVOŘIVÉ DÍLNY

18. 2. a 20. 2. 2014

Společně jsme zdobili dortíky a vytvářeli modely. Žáci si vyzkoušeli cukrářské řemeslo, které je zaujalo. Z vytvořených výrobků měli velkou radost. Pochvala a jednička s hvězdičkou patří všem žákům.

Cíl projektu: - prezentace firmy a školy

- seznámení s cukrářským řemeslem

- prezentace výrobků a získaných dovednosti


PRACUJEME SPOLEČNĚ se Speciální školou z Rakovníka a ZŠ Jesenice

Fotogalerie z Tvořivých dílen:

Aktualizováno Středa, 12 Březen 2014 20:18

 

Kurz vyřezávání ovoce

  • PDF
  • Tisk

KURZ VYŘEZÁVÁNÍ OVOCE – STŘEDNÍ HOTELOVÁ ŠKOLA KLADNO

13. 2. 2014

V rámci „Inovace ve vzdělávání“ si zvyšujeme kvalifikaci formou kurzů.

Získané dovednosti v naši profesi využijeme při dohotovení cukrářských výrobků, tj. zdobení dortů a dezertů. Za absolvování kurzu, získané nové vědomosti a dovednosti jsme obdrželi také „Certifikát“, pro nás žáky důležitý pro uplatnění na trhu práce.

Fotogalerie z kurzu na Hotelové škole v Kladně:

Aktualizováno Středa, 12 Březen 2014 20:13

 

Strana 3 z 4

Zřizovatel školy

Proklik do galerie

Dny otevřených dveří

  • 9. - 10. 11. 2018
  • 23. - 24. 11. 2018
  • 7. - 8. 12. 2018
  • 18. - 19. 1. 2019
  • 8. - 9. 2. 2019
  • Mimo uvedené termíny po tel. domluvě pátky 7:30 - 16:00, soboty 8:00 - 13:00

Pro registrované