Cukrář

  • PDF
  • Tisk

Kód vzdělávání: 29-54-H/01

Délka studia: 3 roky

Dosažené vzdělání: střední vzdělání s výučním listem

Jedná se o jeden z nejoblíbenějších oborů. Žáci se během studia seznámí s technologickými postupy přípravy tradičních i netradičních cukrářských výrobků, získají veškeré vědomosti a dovednosti potřebné pro výrobu cukrářských hmot, náplní, krémů i polev, cukrářských polotovarů, zmrzlin a jejich umělecky výtvarného zpracování včetně obsluhy a seřizování technologických zařízení.

Profil absolventa:

Absolventi získají znalosti a dovednosti potřebné pro výkon povolání v cukrářských provozovnách i pro provozování soukromého podniku nebo mohou pokračovat v nástavbovém studiu.

Aktualizováno Sobota, 17 Prosinec 2016 00:57

 

Zřizovatel školy

Proklik do galerie

Dny otevřených dveří

  • 9. - 10. 11. 2018
  • 23. - 24. 11. 2018
  • 7. - 8. 12. 2018
  • 18. - 19. 1. 2019
  • 8. - 9. 2. 2019
  • Mimo uvedené termíny po tel. domluvě pátky 7:30 - 16:00, soboty 8:00 - 13:00

Pro registrované